2011. február 24., csütörtök

Tisztelet az Olvasónak


Nagyon sok szeretettel köszöntöm minden kedves Olvasónkat. Íme útjára indult egy újabb elektronikus kiadvány, egy blog, amelynek neve METAMORFÓZIS. Görög szó. Jelentése: átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás. Nem véletlen a névválasztás, hiszen kollektívánk nem titkolt célja, hogy a lelki szellemi úton haladóknak, fejlődést keresőknek segítséget nyújtson a belső zegzugos ösvényen való haladásban.
Számtalan sikeres és kevésbé sikeres írott és elektronikus újság, írás, blog segíti a természetgyógyászatban hívőket, a spirituális úton haladókat, mégis az az érzés szülte a Metamorfózist, hogy összefogja a környezetünkben élőket, fellendítse a spirituális munkát, és testközelbe hozza az ezoterikát, a szellemtudományokat, a természetgyógyászatot, stb. Szükség is van erre, hiszen egyre nagyobb káosz uralkodik ezen a területen és a keresőre úron-útfélen „önjelőlt próféták”, hamis mesterek leselkednek. Egyre többször találkozunk olyan vélt vagy valós képességekkel, illetve tudással rendelkező természetgyógyászokkal, gyógyítókkal, akik hatalmasra nőtt egojukkal sajnos több kárt okoznak az érdeklődőknek, mint amennyi hasznot, segítséget nyújtani képesek.
A Metamorfózis blog – hasonlóan a Győrben található Metamorfőzis Ezoterikus Szellemi Iskolához – azért született, hogy utat mutasson ebben az egyre sűrűbb világban. Írásainkkal szeretnénk támpontot adni a természetgyógyászat, az ezoterika néha talán zavarosnak tűnő és ellentmondásosnak tűnő világában.
Szerepünk kis halványan pislákoló lámpás a sötétben, kanyargós ösvényen botladozó vándor számára. Ne feledjük, ahol megvadult csorda száguld jól-rosszul kitaposott széles úton, ott nem kell mécses. De ha egy kiválik közülük és úttalan utakon éjt nappallá téve elindul, hogy felfedezze a másságot, az önvalót – s talán rájöjjön, hogy az ő útja az igazi út s nem a csordáé – elkel a kis lámpás imbolygó fénye.

Küldetésünk: misszió. Szeretnénk, ha közreműködhetnénk, hogy olvasóink segítségünkkel megtalálhassák testük egészségét, szellemük frissességét, és lelkük békéjét. Szeretnénk kedves Olvasóink számára könnyed ismeretszerzést és egyben szórakozást kínálni, egy kicsit elgondolkodtatni, s mindenképpen átnyújtani a METAMORFÓZIS-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése